кадри БНТ/Народно събраниеРедактор: Няма извънреден миграционен натиск, щом успяваме да се

...
кадри БНТ/Народно събраниеРедактор: Няма извънреден миграционен натиск, щом успяваме да се
Коментари Харесай

Маринов от ГЕРБ пита Рашков колко каналджии и мигранти е хванал на границата

кадри БНТ/Народно заседание

Редактор: 

Няма ексклузивен миграционен напън, щом съумяваме да се оправим с него, това сподели в Народното събрание служебният министър на вътрешните работи Бойко Рашков. „ Не споделям, че няма проблем, той съществува “, разяснява министърът и добави, че повода за миграцията не е в България и в Европа като цяло. Рашков заяви също, че през интервала 2015-2016 година у нас в центровете в София и в Любимец са настанени близо 27 хиляди индивида. „ Щом са настанени, значи са влезнали на наша територия “, добави министърът, като добави, че сега на двете места за настаняване има проблеми със спазването на противоепидемичните ограничения.

Бившият вътрешен министър Младен Маринов изиска доклад какъв брой каналджийски групи са хванати по време на служебното държавно управление. Депутатът от ГЕРБ акцентира, че това е проведена незаконна активност и изиска да знае дали тя е обезпечена с задоволително сили и средства от Министерство на вътрешните работи.

Рашков отговори, че за два месеца служебното държавно управление не може да се оправи с мигрантската рецесия, която е от години. Той обаче добави, че в медиите са изнесени данни за случаите, при което е спряно превозването на мигранти.

От Българска социалистическа партия пък обявиха, че няма друго разумно пояснение за усилване на натиска по границата ни с Турция, с изключение на опцията водачът на ГЕРБ Бойко Борисов да се договорил с турския президент Ердоган да пусне мигрантите към страната ни. Социалистите показаха, че натискът се ускорява тъкмо след срещата на някогашния министър председател с президента на съседите ни.

„ И аз това си помислих. Ако това е правилно, това е държавна измяна “, разяснява от трибуната на Народното събрание Бойко Рашков.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР